Ketaman Asmoro - Bossanova Java

73,874

Lirik lagu Ketaman Asmoro

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong bagus kang dadi pepujanku
Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu
Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati
reff :
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong bagus kang dadi pepujanku
Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu
Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah mbedo ati


Download Mp4 Ketaman Asmoro kualitas - Download Free Music - di DownloadLagu247.Com, Download MP4 Ketaman Asmoro gratis terbaik Download Lagu Terbaru Ketaman Asmoro download gratis - DownloadLagu247.Com
Mendengarkan musik Ketaman Asmoro - Download Lagu Free - Website DownloadLagu247.Com, Download musik Indonesia Ketaman Asmoro mendengarkan musik-senang bersama DownloadLagu247.Com
Lihat Lebih
SitemapMobiliar & Interieur | Dragon Ball – Bảy Viên Ngọc Rồng chap 502 | Polo Ralph Lauren Logo Embroidered Iron on Sew on Patch Badge For shirts etc