Watch movie | Tina Marie Shuster | Watch movie

Samudono - Dian Kusuma

51,097

Lirik lagu Samudono

Bebasan uripku iki,
Koyo, godong jati garing..
Kleyang kabur lan kanginan,
Pikiran tansah, montang manting..

Rinujid rasaning ati,
Nandang, polahing nafsu dur angkoro..
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh, wohing pakarti..

reff :
Rinujid rasaning ati,
Nandang, polahing nafsu dur angkoro,
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh, wohing pakarti..

Download Lagu Gratis Gratis 2018, unduh Samudono mp4 di DownloadLagu247.Com
Lihat Lebih
Sitemap