Eyed Soul | Alice Pol | Read More

Madiun Ngawi - Didi Kempot

148,714

Lirik lagu Madiun Ngawi

Telung taun,aku kenal kowe,
Hubungane podho raket'e
Bapak ibu kabeh wis setuju,
kepengen duwe mantu aku
Kowe seneng,aku yo seneng
Podho podho nduweni tresno
Sumpah janji neng pinggir kali,
nanging saiki kowe sing ngingkari

Tak belani dek,kerjo bangunan
Ora peduli panas lan udan
Tak belani dek,kerjo bangunan
Demi tresno marang sliramu
aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kwe ninggalno aku
Aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kwe ninggalno aku

2x

Download lagu terbaru Madiun Ngawi gratis - Lagu Indonesia Terbaru - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaik - DownloadLagu247.Com
Lihat Lebih
Sitemap